Krásně napsáno!

30.09.2010 20:53

 

Možná to už pociťujete. Ti, kdo se nesoustředí na svou vyšší vizi a na sebe sama, budou mít ještě víc potíží. Někteří lidé okolo vás mohou mluvit o současné době jako o nejkrásnějším a nejradostnějším období svého života, zatímco jiní ji mají za to nejtěžší. Pokud prožíváte nejradostnější  období svého života, rozhlédněte se po lidech okolo. Namísto toho, abyste je posuzovali nebo se cítili odděleni od těch, kdo mají potíže, jim prostě pošlete světlo a pak se odpoutejte.

 

Když se ocitnete v boji o moc s kýmkoliv – s neznámými lidmi, s vašimi milovanými nebo s blízkými přáteli – přeneste se do svého vyššího já. Na chvíli se zastavte, zhluboka se nadechněte a nenechte se chytit v jejich touze po konfrontaci. Nezapomínejte – je to jejich touha, ne vaše.

 V těchto zrychlených vibracích planety se budete chtít naučit nenechat se vtáhnout do energie jiných lidí skrze třetí čakru, solární plexus. Značná část energie, kterou do sebe lidé přebírají od druhých, k nim vstupuje skrze solární plexus, mocenské a emocionální centrum. Na své cestě radosti budete okolnostmi mnohokrát vyzváni, abyste zanechali boje o moc a začali jednat z hluboké úrovně soucítění. Když na vás přítel vyjede nebo se chová nevlídně, „poodstupte si“ a zkuste se s pocitem soucítění podívat na věc z jeho perspektivy. Možná zjistíte, že je unavený, nebo že jeho potřeba bránit se s vámi příliš nesouvisí, protože prostě jen hrajete jednu z postav v jeho hře. Čím častěji dokážete zůstat stranou a nenechat se vtáhnout do boje o moc, tím míruplnější a hojnější bude váš život a o to častěji budete moci léčit ostatní svým soucítěním a schopností zůstat ve svém srdci.

 Jděte na moment do sebe a ptejte se, co konkrétního byste mohli udělat zítra, abyste vnesli do svého života více radosti. Ptejte se, co můžete udělat pro to, abyste se odpoutali od boje o moc nebo od nějakého problému, který se vám v životě stále vrací a bere vám energii. Co můžete zítra udělat, abyste si vytvořili o něco víc volného času a našli si vnitřní mír?

 Máte toho tolik, zač být vděční – úžasnou mysl a neomezený potenciál možností. Máte schopnost vytvořit cokoliv, co chcete. Jediné vaše hranice jsou ty, které si sami vytvoříte. Až ráno otevřete oči, potvrďte si svou svobodu. Vezměte svou vizi do svých rukou a žijte ten nejradostnější život, jaký si umíte představit.

 

Žít s radostí – Sanaya Roman